Πάτρα: Χρειάστηκε έρανος για να χειρουργηθεί εργαζόμενος που η πολιτεία του οφείλει 5.000 ευρώ δεδουλευμένων(VIDEO)

79130-03-57-image-41

Σε έρανο προχώρησαν οι εργαζόμενοι από το θεραπευτικό κέντρο Μέριμνα, για να μπορέσει συνάδελφός τους να προχωρήσει σε επείγουσες ιατρικές εξετάσεις κόστους 100 ευρώ, ώστε να μην απειληθεί η ζωή του.

Και ευτυχώς που το έπραξαν, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τελικά ήταν απαραίτητη η άμεση χειρουργική του επέμβαση, ώστε σήμερα η περιπέτειά του να έχει αίσιο τέλος.

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα απλό περιστατικό ανέχειας, που κινδυνεύει να γίνει μόνιμο φαινόμενο και ίσως να μην είχε και τόσο ενδιαφέρον, αν αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν εργαζόμενος.

Και το αναφέρουμε, γιατί πρόκειται για άτομο, στο οποίο το κράτος οφείλει 5.000 ευρώ από τα δεδουλευμένα 6 μηνών, αλλά δυστυχώς  δεν είχε 100 ευρώ για να διαπιστώσει αν η υγεία του είναι σε κίνδυνο.

Αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια και να βρει το απαιτούμενο ποσό μετά από…έρανο!!!

Αυτό κατήγγειλε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκπομπή της "Καφές και Εφημερίδα" στο Ράδιο Γάμμα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ιδρύματος, Νίκος Αντωνόπουλος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ομαλά και εντός σχεδιασμού η αυτοματοποιημένη υποβολή δηλώσεων

Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση: 22.730 φορολογούμενοι των οποίων τα στοιχεία μεταβλήθηκαν μετά την …