20ήμερη παράταση για τους ελέγχους στα ΚΤΕΟ

kteoNsbmb

Δόθηκε η περιβόητη παράταση μέχρι 20 Οκτωβρίου στην προθεσμία για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων στα ΚΤΕΟ, σύμφωνα με σχετική απόφαση της κυβέρνησης.

Η εικοσαήμερη παράταση δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να κάνουν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης για την καταβολή μειωμένου πρόσθετου ειδικού τέλους.

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, υπογράμμισε ότι κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, τους οποίους κάλεσε να διεκπεραιώσουν εγκαίρως τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους στα ΚΤΕΟ, για να μην υπάρχει ταλαιπωρία, πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και δυσλειτουργίες της τελευταίας στιγμής.

Τέλος, διευκρίνισε ότι οι εν λόγω ημερομηνίες εμπίπτουν στις δεσμεύσεις της χώρας και επομένως δεν μπορεί να δοθεί νέα παράταση.

Σημειώνεται πως οι προθεσμίες για τον τεχνικό έλεγχο έχουν οριστεί με το νόμο «Κύρωσης του σχεδίου σύμβασης οικονομικής ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας για την υλοποίηση της συμφωνίας χρηματοδότησης».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …