Γενναία απόφαση για μείωση στα τροφεία των παιδικών σταθμών από το Δήμο Ηρακλείου

διατροφή-παιδιά
Στην επέκταση των νέων μειωμένων τιμών στα τροφεία – οι οποίες ισχύουν ήδη από τις αρχές του 2015 – στις ομάδες εισοδηματικής κλίμακας που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική ρύθμιση, προχωρά η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Θυμίζουμε πως, έπειτα από εισήγηση της νέας διοίκησης του Δήμου και σχετική περυσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, τα τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς μειώθηκαν από το 2015 για όλους τους Ηρακλειώτες, πλην εκείνων που έχουν υψηλότερα εισοδηματικά κριτήρια.
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου, μετά από εισήγηση του προέδρου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρη Τσεκούρα, εγκρίθηκε μείωση της τάξης του 20% για τους κατοίκους του Ηρακλείου που κάνουν χρήση των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και ανήκουν στις παραπάνω ομάδες εισοδήματος.

Πρόκειται για υλοποίηση της δέσμευσης του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, που εντάσσεται όπως δήλωσε στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισης των πολιτών, σύντομα θα υπήρχε σχετική ρύθμιση και για εκείνες τις κλίμακες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …