Το σπίτι σε "πακέτο", που "σπάει" σε πωλήσεις(ΦΩΤΟ)

attached_image72

Μία Ιαπωνική εταιρεία βρήκε τη λύση για την ραγδαία αύξηση των τιμών των ακινήτων και το συνωστισμό των πόλεων και κάνει χρυσές δουλειές.

attached_image53

Η μινιμαλιστική εταιρεία σχεδιασμού Muji έχει διαμορφώσει μια σειρά από σπίτια σε πακέτο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους κατοίκους της πόλης, και ξεκινούν από 215.000 δολάρια.

attached_image44

Στον απόηχο των τοπικά παραγόμενων σπιτιών κοντέινερ, τα τριόροφα σπίτια της Muji είναι ένα σχετικό παράδειγμα για το πώς οι σχεδιαστές μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα του χώρου ώστε να ανταποκρίνεται σε ένα προσιτό κόστος.

attached_image35
Ευτυχώς για εκείνους που δεν το έχουν πολύ με τα μαστορέματα, η Muji στέλνει επαγγελματίες να χτίσουν τις κατοικίες για εσάς.

attached_image18

Η προσέγγιση του κτιρίου, όπως την παρουσιάζει το techit.gr,  είναι κάθετα και όχι οριζόντια, με ένα σύστημα χαμηλών τοιχίων που χωρίζουν ενιαίους χώρους όπως το σαλόνι από την τραπεζαρία.

attached_image26

Τα σπίτια βέβαια έχουν μινιμαλιστική και στάνταρ χρώματα και κοστίζουν από 213.000 μέχρι 227.000 δολάρια.

 attached_image82

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …