Κυρώσεις σε βάρος εκπαιδευτικών από το υπουργείο

υπου
Σε πειθαρχικά παραπτώματα ανάρμοστα για υπαλλήλους εντός , ή εκτός υπηρεσίας υπέπεσαν μόνιμοι εκπαιδευτικοί, για τους οποίους υπήρξε άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το οποίο αποφάσισε την αναστολή ασκήσεως των καθηκόντων τους για λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο:
"Η συμπεριφορά των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών κρίνεται από την ηγεσία του ΥΠ. Π. Ε. Θ. ανάρμοστη και επικίνδυνη για την εκπαιδευτική διαδικασία και την ασφάλεια των μαθητών.
Τυχόν επαναφορά τους στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα θα προκαλούσε σημαντικά προβλήματα στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες.

Το ΥΠ. Π. Ε. Θ. παρατείνει την θέση των εν λόγω εκπαιδευτικών σε αργία, έως ότου κριθούν οι υποθέσεις τους από τα υπηρεσιακά συμβούλια."

www.dikaiologitika.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …