Απίθανη διαμαρτυρία εργαζομένων στο ΕΚΑΒ για το συνταξιοδοτικό(VIDEO)

asthenoforo_

Με έναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, με αφορμή τις αλλαγές τους που αυξάνουν το όριο συνταξιοδότησής τους στα 67 χρόνια.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, θέλοντας να καυτηριάσουν το γεγονός πως με το νέο νόμο θα βγουν στη σύνταξη στα 67 χρόνια, οργάνωσαν ένα σκετσάκι.

Ντύθηκαν ηλικιωμένοι και υποδύθηκαν πως σπεύδουν σε περαστικό κρατώντας μπαστούνι.

"Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν διασώστες 62-67, ετών" λένε χαρακτηριστικά.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνδεθείτε στον ψηφιακό κόσμο με υπερυψηλές ταχύτητες

Τα προγράμματα αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ψηφιακή αναβάθμιση …