Έτοιμη να σκάσει η χειροβομβίδα των αγροτών της Αχαίας

sompes-agrotes-trakter-benzinades-012

Σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες σηκώνουν μπαιράκι και δηλώνουν ότι συντονίζονται με τους συναδέλφους τους ανά την Ελλάδα, έτοιμοι να δείξουν στην κυβέρνηση ότι το τέρας του αγροτικού κόσμου, τόσο καιρό σιγόβραζε και τώρα με το νέο πακέτο φορολογικών μέτρων που έρχεται θα εκραγεί, με κινητοποιήσεις ποικίλων δράσεων, με μπλοόκα, συγκεντρώσεις και παραστάσεις εντός και εκτός δημοσίων υπηρεσιών, αλλά και έντονη παρουσία στα αστικά κέντρα.

Μιλώντας στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαίας Σάκης Μαυρόγιαννης δήλωσε ότι είναι αδιανόητο οι αγρότες να φορολογούνται από το πρώτο ευρώ και να προπληρώνουν την φορολόγηση του επόμενου έτους.

"Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των συσκέψεων, διαβουλεύσεων και συντονισμού του κλάδου και ο Δεκέμβριος ο μήνας έναρξης της δράσης μας που η κυβέρνηση θα τρίβει τα μάτια της από τα όσα μπορούμενα πράξουμε", σχολίασε ο κ.Μαυρόγιαννης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …