Πέμπτη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Αχαίας στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας

PAME-EKDROMH

"Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι το προεόρτιο  της ολοκληρωτικής επίθεσης, που θα συνεχισθεί και τον Νοέμβρη με στόχο την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις. Η κυβέρνηση- Ε.Ε και τα μονοπώλια  είναι αδίστακτη!"

Αυτό τονίζει μεταξύ άλων το ΠΑΜΕ Αχαίας, το οποίο στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιεί την διοργάνωση συλλαλητηρίου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας την Πέμπτη 22 του μηνός.

"Το ΠΑΜΕ από τις αρχές Οκτώβρη κάλεσε τα συνδικάτα  να οργανώσουν την δράση τους ενάντια στη νέα αντεργατική επίθεση. Είναι επείγον η εργατική τάξη , τα φτωχά λαϊκά στρώματα , οι άνεργοι , οι νέοι οι γυναίκες να βγουν στους δρόμους. Να βάλουμε εμπόδια να μην εφαρμοστούν οι νόμοι που ψηφίστηκαν. Να ακυρώσουμε τις αντεργατικές τους αποφάσεις. Να ορθώσουμε ένα τεράστιο λαϊκό τείχος να μην εφαρμοστει το 3ο μνημόνιο και ο αντιασφαλιστικος νόμος που ισοδυναμούν με αργό θάνατο όλων των εργαζομένων.

Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ απευθύνει πρόταση αγωνιστικής απάντησης, κάλεσμα προς όλα τα σωματεία όλων των κλάδων να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής και να προχωρήσουμε σε μαζί σε δυναμικό συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη, αλλά και στην καλύτεροι προετοιμασία, για την επιτυχία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Μητσοτάκη

"Ξέχασαν ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή" Η ταχύτητα με την οποία …