195 προσλήψεις σε Πανεπιστήμια και ΑΣΠΑΙΤΕ

foitites-5702
Την πρόσληψη 80 μελών ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό), 26 ΕΕΔΙΠ (Ειδικό Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) κλάδου Ι και ΙΙ (νυν ΕΕΠ και ΕΔΙΠ) των πανεπιστημίων, 4 μελών ΕΔΙΠ των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών καθώς και 85 μελών ΕΤΠ (Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό, νυν ΕΤΕΠ) των ΤΕΙ,  ενέκρινε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης, μετά από αίτημα του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκου Φίλη.
Η απόφαση πρόκειται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Πρόκειται για προσλήψεις που εκκρεμούσαν επί πενταετία, καθώς παρότι προβλέπονταν με εγκύκλιο του τότε υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (αριθμ.ΔΙΠΠ/2.9/27/οικ.8179/13-4-2010) η σχετική διαδικασία ουδέποτε ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να οξύνονται περαιτέρω τα προβλήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …