Κλείνουν οριστικά τα φαρμακεία-Ασφυξία στην αγορά

farmakeia-apergia

Σε 24ωρες κυλιόμενες απεργίες προχωρούν από το πρωί της Δευτέρας οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους ενάντια στις προωθούμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στις προωθούμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, που επιτρέπει τη συμμετοχή και μη φαρμακοποιών στην ίδρυση και λειτουργία φαρμακείων.

Με την ίδια απόφαση εναρμονίζεται όπως έχει ήδη αποφασίσει και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας Την Δευτέρα, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί εκ νέου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …