Κατέβασαν τις πένες τους οριστικά στον «Αγγελιοφόρο»

aggel1-620x320

Το τέλος ήταν προδιαγεγγραμμένο, μόνο που έπεσαν και οριστικά οι τίτλοι τέλους για μία από τοις ιστορικότερες εφημερίδες της θεσσαλονίκης, τον "Αγγελιοφόρο", με την ανακοίνωση της στάσης   πληρωµών και της κατάθεσης αίτησης πτώχευσης.

Στην ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΜ-Θ, αμέσως μετά την ενημέρωση του προσωπικού για τις εξελίξεις από τον Βασίλη Μπακατσέλο, τονίζει:

“Στον ίδιο χώρο που ο πατέρας του, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, έδινε διαδοχικές διαβεβαιώσεις ότι από αυτόν και την οικογένειά του δεν πρόκειται να χάσει ποτέ κανείς έστω ένα ευρώ, σήµερα ο Βασίλειος Μπακατσέλος απέφυγε την παραμικρή νύξη για αποζημιώσεις.

Αντιθέτως, είπε µε κυνισµό ότι η επιχείρηση διάλεξε αυτή τη λύση για να έχουν οι εργαζόµενοι τον χρόνο να απευθυνθούν στα ταµεία τους και να πάρουν από αυτά χρήµατα που δικαιούνται, προφανώς εφόσον κάνουν επίσχεση εργασίας”.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …