Υπό έλεγχο οι απαλλαγές επωνύμων από τις ένοπλες δυνάμεις

stratos-aghma

Πόσοι και ποιοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι απαλλάχθηκαν και για ποιους λόγους από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους, ελέγχεται από τη Στρατολογία κια σε βάθος 20ετίας, μετάπαό εντολή του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Όως γράφει το ethnos.gr, όταν αξιωματούχος του Πενταγώνου επεσήμανε στον υπουργό Εθνικής Aμυνας ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία εμπίπτουν στις διατάξεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εκείνος απάντησε: «Βρείτε τα εσείς και δεν θα δημοσιοποιηθούν…». Και όλοι κατάλαβαν ότι ο Π. Καμμένος δεν ψάχνει «ψύλλους στ’ άχυρα», αλλά εκείνους με τους οποίους βρίσκεται, το τελευταίο διάστημα, σε σφοδρή αντιπαράθεση…

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς γιόρτασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την Καθαρά Δευτέρα

Στην εξοχή πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία …