ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις σακχάρου 12 και 13 Νοεμβρίου

elegxos-sakxarou
Στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α. Σεβαστουπόλεως 113) θα παρέχονται Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c), από 09:00- 17:00, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη (14 Νοεμβρίου).
Παράλληλα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 17:30 – 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) ενημερωτική εκδήλωση για το ευρύ κοινό, όπου ειδικοί επιστήμονες θα ενημερώσουν τους πολίτες για όλα τα νεότερα δεδομένα, γύρω από το σακχαρώδη διαβήτη.
Η δράση έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, για το σακχαρώδη διαβήτη και την οργανώνουν από κοινού ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Επιπλοκών του (Ε.ΚΕ.ΔΙ.).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …