Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη Πανούση: Πολιτικοί συνδέονται με τρομοκράτες!

panousis_madata_227000749

Σε απίστευτες καταγγελίες προχωρά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και η οποία αναμένεται να συζητηθεί έντονα, με τον ίδιο να κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου. Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι», είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής του.

Από την πλευρά της η εφημερίδα υποστηρίζει ότι στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και στελέχη της κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου…

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …