Λήγουν 13/11 οι αιτήσεις για την Κάρτα Σίτισης στην Πάντειο

σιτιση
Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου ανακοινώνεται στους φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου ότι σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Φοιτητικής Μέριμνας στις 3 Νοεμβρίου 2015, η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση / ανανέωση κάρτας σίτισης ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016 λήγει στις 13 Νοεμβρίου 2015.
Η σίτιση διακόπτεται κατά το διάστημα των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα. Δικαίωμα Δωρεάν σίτισης έχουν οι φοιτητές που δεν έχουν υπερβεί 12ο εξάμηνο.
Η δωρεάν σίτιση παρέχεται στους προπτυχιακούς – μεταπτυχιακούς φοιτητές όπως και στους υποψήφιους διδάκτορες του Παντείου Πανεπιστημίου από 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και το τέλος των εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …