Δωρεάν μαθήματα στη Νεοελληνική Γλώσσας για μαθητές Λυκείου

sxoleio_math_ekpaid_kimolia
Ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα τη Λαμία, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν στους μαθητές της πόλης μια υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική υπηρεσία.
Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις, μπορούν να απευθύνονται για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής τους έως την Παρασκευή 20 Νοέμβριου 2015 από 9.00 έως 13.00 στο τηλέφωνο 22313 51005 είτε στο e-mail: vargiri@lamia-city.gr
Πρόκειται για διαλέξεις-μαθήματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Λυκείου που αφορούν στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της πανελλαδικής εξέτασης του μαθήματος.
Οι διαλέξεις παραδίδονται στα πλαίσια του Προγράμματος “My name is Teacher”, το οποίο έχει αναπτυχθεί από έμπειρους φιλολόγους με παρουσία τριών περίπου δεκαετιών στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, έχει εφαρμοστεί σε πραγματικές εκπαιδευτικές συνθήκες προετοιμασίας πανελλαδικών και πλέον τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής ενταγμένο στις ερευνητικές του δραστηριότητες.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …