Οικογενειακή τραγωδία-Έσβησε το μοναχοπαίδι τους-Αυτοκτόνησαν οι γονείς του

11

Αδυνατώντας να ξεπεράσουν το χαμό του 9χρονου γιου τους, τα άψυχα σώματα των συντετριμμένων γονέων, του Νίκολας και της Βάλι Αρράβα βρέθηκαν δίπλα σε εκείνο του μικρού αγοριού, στην Κονστάντα της Ρουμανίας, βάζοντας το δραματικό τέλος σε μία οικογένεια που κάποτε ήταν ευτυχισμένη.

Από την αρχή, οι ελπίδες ήταν ελάχιστες για το μικρό αγόρι, καθώς ο όγκος μεγάλωε ταχέως και οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν ανέφικτη.

Οι γονείς δεν μπόρεσνα να ξεπεράσουν το σκληρό παιχνίδι της μοίρας, με αποτέλεσμα οι γείτονες να βρουν τις σορούς στο διαμέρισμα τους.

Στο σημείο της τραγωδίας οι αυτόχειρες γονείς άφησαν μία 13σέλιδη επιστολή, εκδηλώνοντας τον σπαραγμό τους, ο οποίος ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, όταν ο γιος τους διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο.

Σε προσωπικό μπλογκ που διατηρούσε η μητέρα στο ίντερνετ είχε γράψει: «Ένιωθα ότι η ζωή έφευγε από μέσα μου όταν άκουσα τη διάγνωση του γιατρού. Αδυνατώ να εκφράσω τον πόνο που νιώθουν δύο γονείς ανακαλύπτοντας ότι ο γιος τους πάσχει από καρκίνο. Ήταν μόλις δυο ετών».

Σύμφωνα με την εισαγγελία, η Βάλι επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή της με απαγχονισμό. Το σώμα της βρέθηκε σκεπασμένο με μία κουβέρτα. Ο σύζυγός της που επίσης απαγχονίστηκε, βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προς αλλαγές στις συντάξεις γιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών

Οι αποφάσεις του ΣτΕ και του Πρωτοδικείου Αθήνας ακυρώνουν τον επανυπολογισμό του τέως ΕΤΑΑ για …