Χωρίς σύνδεση στο internet διαθέσιμο το Google maps

Google maps

Στις αρχές του έτους η Google είχε προαναγγείλει αλλαγές στο περιβάλλον του Google maps μία από τις οποίες ήταν και η δυνατότητα των χρηστών να χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς σύνδεση στο internet.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους χρήστες της εφαρμογής ενώ παράλληλα δημιουργεί σημαντικά ζητήματα στις εταιρείες πληρωμένου λογισμικού οι οποίες πλέον έχουν να ανταγωνιστούν μία δωρεάν αλλά και πλήρη πρόταση πλοήγησης.

Πλέον η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι και επίσημα online και διατίθεται με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Google Maps από το Play Store. Με τη συγκεκριμένη αλλαγή ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να αναζητήσει το σημείο που το ενδιαφέρει κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη και χωρίς να υπάρχει ο περιορισμός σήματος και δικτύου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …