«Μπορούμε Εδώ»: Πρόγραμμα κατάρτισης για νέους από τη Nescafe

etisis-gia-ti-scholi-epangelmatikis-katartisis-amea-athinas
Mε δεύτερο κύκλο μαθημάτων που σημαίνει 200 επιπλέον θέσεις σε συνολικά 11 μαθήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται το πρόγραμμα «ΕΔΩ», από την εταιρεία Nescafé, που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-35 ετών, αποφοίτους ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης, στους οποίους θα δώσει τη δυνατότητα προκειμένου να αποκτήσουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και πιστοποιήσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να βρουν πιο εύκολα μια εργασία που να τους ικανοποιεί, στην Ελλάδα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα του δεύτερου κύκλου μαθημάτων «ΕΔΩ» θα διεξαχθεί από τα μέσα Ιανουαρίου 2016, με στόχο να εκπαιδευτούν 200 επιπλέον άτομα. Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ξεκίνησε τον Μάιο του 2015 και ολοκληρώθηκε έχοντας καταρτίσει 200 νέους. Λεπτομερές πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί μετά την υποβολή των αιτήσεων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται:
• σε άνεργους απόφοιτους πανεπιστημιακών και τεχνικών σχολών AΕΙ, ΑΤΕΙ, καθώς και σε απόφοιτους μεταδευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας 18-35 ετών,
• σε εργαζόμενους επαπειλούμενους με ανεργία ή εργαζόμενους που δεν είναι ευχαριστημένοι με την εργασία τους και σκέφτονται να την εγκαταλείψουν
• σε φοιτητές-σπουδαστές-μαθητές Όλοι οι παραπάνω πρέπει να έχουν ειδικές γνώσεις, όπου η παρακολούθηση του προγράμματος απαιτεί κάτι τέτοιο.
Το διάστημα για την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους ορίζεται από τις 13/11/2015 ως και 18/12/2015.
Τα προγράμματα θα διεξαχθούν στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του Ι.Β.ΕΠ.Ε. στην Αθήνα, στην πλατεία Αττικής και στην Θεσσαλονίκη, 6ο χλμ Χαριλάου Θέρμης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …