Κινητοποιήσεις διαρκείας ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι της Coca Cola στο Βόλο

ergazomenoicocacola
Έχοντας στο πλευρό τους το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με 48ωρες απεργίες οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Coca-Cola 3Ε στο Βόλο, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο κλείσιμο της εργοστασιακής μονάδας και της μεταφοράς της στο Σχηματάρι, που θα τους εντάξει αυτομάτως στις ατελείωτες ουρές των ανέργων της χώρας.
Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, δηλώνοντας:
"Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων στην Coca – Cola, για να παραμείνει το εργοστάσιο στο Βόλο. Τα σχέδια της κερδοφόρας πολυεθνικής CocaCola, για το κλείσιμο του εργοστασίου στον Βόλο και την μεταφορά του στο Σχηματάρι, επ’ ουδενί πρέπει να υλοποιηθούν. Η περιοχή αυτή δεν αντέχει άλλα κλειστά εργοστάσια, άλλη ανεργία και αυτό ζητάμε να το αντιληφθεί η Ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και στην Τριμερή συνάντηση να συμβάλει πραγματικά για την αποτροπή αυτής της δυσοίωνης για τον τόπο προοπτικής".
Οι κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί αρχικά έως τις 27 Νοεμβρίου, ημερομηνία που τους έχει δώσει η εταιρεία, για αν αποφασίσουν αν θα την ακολουθήσουν στο εργοστάσιο του Σχηματαρίου ή θα φύγουν με εθελούσια έξοδο!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …