Ο Ζώης Πεπές επιστρέφει στην ΕΤΕ ως σύμβουλος διοίκησης, αφού πρώτα πήρε τα λεφτά από την εθελούσια έξοδο!

unnamed
Παλαιοκομματικές τακτικές, απ’ ό,τι πληροφορείται η στήλη, εφαρμόζει η κυβέρνηση του Σύριζα στις τράπεζες. Λες και οι τράπεζες και οι τεχνοκρατικές διοικήσεις τους πλέον, στο οριακό σημείο που έχουν φτάσει, ανήμπορες να χρηματοδοτήσουν την πραγματική οικονομία, είναι παραμάγαζα των κομματικών μηχανισμών.
Σε καμία περίπτωση όμως, το σύγχρονο management των τραπεζών δεν πρέπει να πλαισιώνεται από συνταξιούχους ή τέλος πάντων από εκείνους τους εργαζομένους που έτυχαν των ευεργετικών προγραμμάτων εθελούσιας εξόδου, ευρισκόμενοι από τη μία μέρα στην άλλη με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όρισε σύμβουλο διοίκησης σε μεγάλη συστημική τράπεζα μία τέτοια περίπτωση σαν την προαναφερόμενη. Ο εν λόγω σύμβουλος αποτελεί τακτικό αρθρογράφο σε media που ελέγχονται από το κόμμα με συχνές, πυκνές παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές καναλιών μικρής θεαματικότητας.Ο εν λόγω σύμβουλος διοίκησης σε άρθρο του το περασμένο καλοκαίρι κατήγγειλε «προσλήψεις από το παράθυρο»… Είναι να… τρελαίνεσαι…
Ο λόγος είναι για τον κ. Ζ. Πεπέ ο οποίος, αν είναι δυνατόν, θα εκπροσωπεί το κόμμα στην διοίκηση της Εθνικής! Μα είναι δυνατόν;
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …