Οι συνταξιούχοι της Πάτρας βγαίνουν στους δρόμους

047105246d3ab05deffbe37b7c4508c7_L

Εναντιώνονται στην κυβερνητική προσπάθεια για περαιτέρω εξαθλίωσή τους, οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων της Πάτρας, που με σύνθημα «Φτάνει πια - Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση -Δεν είναι για παζάρια και για διάλυση», προγραμμάτισαν την επόμενη κινητοποίησή τους.
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ι.Κ.Α – Ο.Α.Ε.Ε – Ν.Α.Τ- ΤΣΑ- ΤΑΕ- ΟΑΕΕ, θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωϊ της Πέμπτης, στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα νέα μέτρα για το Ασφαλιστικό - Συντάξεις, Υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Φορολογικό, τα κόκκινα δάνεια – πλειστηριασμούς σπιτιών.
Στην ανακοίνωση τους, αναφέρονται στη νέα συμφωνία (3ο μνημόνιο), που όπως καταγγέλλουν "δεν έχει τίποτα να δώσει στους συνταξιούχους, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και γενικότερα στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Αντιθέτως, προστίθενται και νέα προβλήματα.
Η πολιτική που επιβάλλουν τα μονοπώλια, η ΕΕ, το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις που το υπηρετούν με τα συνεχόμενα μνημόνια μας στέλνει στην εξαθλίωση."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …