Από 1η Ιανουαρίου η αναπροσαρμογή των διοδίων

diodia-small

Μικρές μειώσεις στο αντίτιμο των διοδίων ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. από την Πρωτοχρονιά, ενώ αναμένονται και οι ανακοινώσεις των υπολοίπων κονοπραξιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι μειώσεις θα ισχύσουν από την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 00:01, οπότε και θα εφαρμοσθεί η ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμών διοδίων σε όλους τους Σταθμούς Διοδίων.

Ανάλογα με τον σταθμό, το ύψος των μειώσεων είναι 10 και 20 ευρωλεπτά με εξαίρεση τον σταθμό Μοσχοχωρίου, στον οποίο το αντίτιμο για τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. μειώνεται κατά 30 ευρωλεπτά και θα είναι 13,70 ευρώ από 14 που ισχύει σήμερα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …