Σειρά προσλήψεων από αλυσίδα καφέ

mikel-20-thumb-large

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ αναζητεί εργαζομένους στις παρακάτω θέσεις:

-Προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην οδό Κων/νου Καραμανλή 154 (Βούλγαρη) Θεσσαλονίκη, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών με εμπειρία, για τη θέση barista.

-Προκειμένου να στελεχώσει τα καταστήματά της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών (με εμπειρία), για τη θέση του service.

-Προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών, για τη θέση του Service (με εμπειρία).

-Προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Καβάλα, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών, για το πόστο barista.

-Προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στη Χίο, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών, για το πόστο του service (με εμπειρία)..

-Προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στα Τρίκαλα, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών με εμπειρία, για το πόστο του service. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) στο hr@mikelcc.gr

Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) στο hr@mikelcc.gr  Τηλ: 2410- 255260 Fax: 2410-534020.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …