Προσλήψεις στο δήμο Βόλου

job-search

Ο δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη εννέα (9) θέσεων κλάδου ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής επ΄ ωροµίσθιας προκειµένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράµµατα στο ∆ήµο Βόλου «Άθλησης για Όλους» της ΓΓΑ και του φορέα υλοποίησης «∆ηµοτικός Οργανισµός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισµού και Πολιτισµού – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατά την περίοδο 2015 – 2016, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου έως 8 µήνες µε ωριαία αποζηµίωση.

Υποβολή αίτησης - απαραίτητα δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου στην ακόλουθη διεύθυνση : Μεταξουργείο, Αναπαύσεως & Καραμπατζάκη, ΤΚ.38446, Βόλος (τηλ. επικοινωνίας 2421071770).
Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.
Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις είναι από την επόμενη της δημοσίευσης έως και δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …