Το χαράτσι των δήμων στους καταναλωτές της ΔΕΗ

deh_k_6

Νέο χαράτσι για τους καταναλωτές της ΔΕΗ με ευθύνη των Δήμων αυτή την φορά έχει ετοιμαστεί, εξαιτίας της αύξησης των δημοτικών τελών στις οποίες προχώρησαν πολλές δημοτικές αρχές, με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν έσοδα και θα τα πάρουν από τους δημότες τους!!!
Την αρχή έκανε η Σαλαμίνα που έχει υπαχθεί σε καθεστώς πτώχευσης και ακολουθεί με αυξήσεις 10% ο δήμος Νίκαιας.
Κατά 34% για τις κατοικίες και κατά 25% για τα καταστήματα κυμαίνονται οι αυξήσεις δημοτικών τελών από το δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης και 9% από το δήμο Κορυδαλλού.
Επίσης ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, προχώρησε σε αυξήσεις επικαλούμενος τη μεγάλη μείωση των εισπραττόμενων εσόδων από τα τέλη καθαριότητας από το 2011 και ύστερα και αναμένονται μέσα στον Δεκέμβριο και άλλοι δήμοι της χώρας να τσεκουρώσουν τους δημότες τους, αυτή την δύσκολη χρονική συγκυρία.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …