Καραγεωργόπουλος: Tώρα θα μιλήσει ο λαός

img_1602

"Εμείς τώρα θα αποδείξουμε στην κυβέρνηση ότι ήρθε η ώρα να γευτεί την κοινωνική κατακραυγή, γιατί δεν σκοπεύ0υμε να επιτρέψουμε τον κατακερματισμό κάθε δικαιώματός μας, ούτε να πετάξει στον Καιάδα το ασφαλιστικό μας, για να μείνουν ξεκρέμαστες οι επόμενες γενιές και να μην πάρουν όσα δικαιωματικά έχουν πληρώσει και τους ανήκουν οι σημερινοί συνταξιούχοι".

Αυτό δήλωσε με αφορμή την απεργία της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μιλώντας στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, πήρε μία καλή δόση για το τι έρχεται, στην συνάντηση των κοινωνικών εταίρων...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι καταστροφές από την πυρκαγιά φέρνουν πάλι στο προσκήνιο το έλλειμμα ασφάλισης

Μόλις το 15% περίπου των κατοικιών είναι ασφαλισμένο έναντι των φυσικών καταστροφών Του Χρυσόστομου Τσούφη …