Το συντομότερο στους δικαιούχους η εξισωτική αποζημίωση

A bank employee counts Euro notes at Kasikornbank in Bangkok
"Ο αγρότης έχει κάθε δικαίωμα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή σε τι στάδιο βρίσκονται οι υποθέσεις που τον αφορούν αλλά και να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις του, όπως η δήλωση καλλιέργειας, χωρίς να καλείται να πληρώσει υπέρογκα ποσά και εντός των προβλεπόμενων χρόνων. Η μοναδική λύση προς την κατεύθυνση αυτή και για τους δύο, είναι η απ’ ευθείας on-line καταχώρηση της δήλωσης καλλιέργειας από τους αγρότες."
Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, ο οποίος διευκρίνισε πλέον είναι ζήτημα μερικών 24ωρων η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης των προηγούμενων ετών αλλά και το πρώτο έτος των αγροπεριβαλλοντικών όπως βιολογική κτηνοτροφία, διατήρηση αυτόχθονων φυλών, ολοκληρωμένη διαχείριση καπνού.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …