2 οι προσλήψεις στο Δήμο Μεγαρέων

Jobs-aftodioikisi-620x3201
Ο Δήμος Μεγαρέων ανακοινώνει ότι προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2015-2016 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προτίθεται να προσλάβει δύο (2) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες.
Οι προσληφθέντες Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους όρους και κανονισμούς της σύμβασης καθώς και τα προγράμματα που θα συντάξουν οι αρμόδιοι του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» όσον αφορά στην κάλυψη ωρών, το είδος των προγραμμάτων που θα τους ανατεθούν παρέχοντας στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον πίνακα κατάταξης σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να καλύψουν τα ωρολόγια προγράμματα.
Ο αριθμός προσλήψεων και οι ειδικότητες θα είναι ανάλογες με τις ανάγκες υλοποίησης των προγραμμάτων "Άθλησης για Όλους".
Για το πρόγραμμα «Άσκηση & χορός» ο αριθμός των αθλουμένων ανά τμήμα κυμαίνεται από 13 -25 άτομα.
Ειδικά για το πρόγραμμα «Άσκηση ΑΜΕΑ» ο αριθμός των αθλουμένων ανά τμήμα κυμαίνεται από 5 -10 άτομα.
Σε περίπτωση που τμήμα έχει αριθμό ατόμων μικρότερο των προαναφερθέντων κατώτατων ορίων, συγχωνεύεται με άλλο, ενώ τμήμα με αριθμό ατόμων μεγαλύτερο των προαναφερθέντων ανώτατων ορίων χωρίζεται σε δύο τμήματα.
Ο αριθμός των ατόμων ανά τμήμα μπορεί να μειωθεί περαιτέρω, ύστερα από αντίστοιχο αίτημα του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» και έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με βάση τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …