Ψηφίστηκε με 153 ΝΑΙ ο Προϋπολογισμός του 2016

βουληηη

Νεότερη ΕνημέρωσηΚυριακή 01.40

Χωρίς απώλειες για την κυβέρνηση και με 153 ΝΑΙ, πέρασε στην ψηφοφορία στη βουλή, ο προυπολογισμός του 2016, όπου οι πολιτικοί αρχηγοί αντάλλαξαν κατηγορίες και διασταύρωσαν τα ξίφη τους.
ΟΧΙ ψήφισαν 145 βουλευτές ενώ απουσίαζαν δύο.

Νεότερη Ενημέρωση Σάββατο 12.49

Εν μέσω αντιδράσεων και αντιπαραθέσεων, συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση στην ολομέλεια για τον προυπολογισμό του 2016, που θα τεθεί σε ψηφοφορία τα μεσάνυχτα, με τον Αλέξη Τσίπρα, να παίρνει το λόγο αμέσως πριν.

Νεότερη Ενημέρωση Παρασκευή 11.10

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου. Υπέρ της ψήφισης του προϋπολογισμού τάχθηκαν οι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ενώ οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι θα τον καταψηφίσουν.

 Αρχική Ενημέρωση Πέμπτη 12.11

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ergasianews.gr, τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό, εν μέσω αντιπαραθέσεων και κατηγοριών…

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …