Μέχρι 19 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις πρόσληψης στελεχών Πληροφορικής στον ΟΤΕ

ote_702-big

Έως τις 19 Δεκεμβρίου θα μπορούν να αποστέλλουν βιογραφικά οι ενδιαφερόμενοι για δύο θέσεις πτυχιούχων που προκήρυξε ο ΟΤΕ, στις ειδικότητες Application Server Administrator και Unix/Linux Server System Administrator.
Μία ημέρα αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου, λήγει η προθεσμία αποστολής βιογραφικών για τη θέση Information Security Specialist, που αφορά πτυχιούχους του κλάδου Information Technology.
Βιογραφικά και πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα: https://www.cosmote.gr/fixed/corporate/company/career/job-openings.
Οι υποψήφιοι για όλες τις θέσεις πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου στην Πληροφορική, τη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, στα Υπολογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα ή σε άλλο συναφές αντικείμενο, να διαθέτουν προϋπηρεσία (συναφή με το αντικείμενο της θέσης) τουλάχιστον δύο έως τεσσάρων ετών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους (αφορά άνδρες υποψηφίους).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Σε σύσκεψη με τον Παπαστεργίου για θέματα δορυφορικών επικοινωνιών

Σε συνέχεια της σύσκεψης η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2024 συζητήθηκε το ζήτημα …