Απόλυση εργαζόμενου με πλαστό πτυχίο από τη βουλή

apolisi_1

Όχι μόνο άνεργος αλλά και αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται πρώην εργαζόμενος που εξαπάτησε για την πρόσληψη του, προσκομίζοντας πλαστό πτυχίο, στο προεδρείο τη βουλής, όταν αποφασίστηκε να καταλάβει μία θέση στον κλάδο των αναλυτών – προγραμματιστών, καθώς το πτυχίο του ήταν από το τμήμα μαθηματικών του ΕΚΠΑ.
Την απόλυση του εν λόγω υπαλλήλου της Βουλής, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, με απόφασή του που δημοσιεύτηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και απέστειλε τον φάκελο της υπόθεσης στον εισαγγελέα.
Σειρά έχουν ακόμη 14 υπάλληλοι της βουλής, που επίσης εντοπίστηκαν με πλαστά πτυχία.
Το τραγικό είναι ότι ο έλεγχος ξεκίνησε επί προεδρίας στη βουλή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και ολοκληρώθηκε επί του Νίκου Βούτση!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …