Εκδόθηκε στο ΦΕΚ η πρόωρη πληρωμή συντάξεων

sintaksiouxoi-logariazoun
Σε ΦΕΚ εκδόθηκε η απόφαση για την πρόωρη πληρωμή συντάξεων του μηνός Ιανουαρίου όπως άλλωστε έχει διαμηνύσει το Υπουργείο Εργασίας. Το Υππουργείο στη απόφαση επικαλείται την ανάγκη οικονομικής διευκόλυνσης των συνταξιούχων των Ασφαλιστικών Οργανισμών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και την ανάγκη για διευκόλυνση των συνταξιούχων των Ασφαλιστικών Οργανισμών στη συναλλαγή τους με τα Τραπεζικά Ιδρύματα της χώρας.
Οι συντάξεις κύριες και επικουρικές των Ασφαλιστικών Οργανισμών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του μηνός Ιανουαρίου 2016 θα καταβληθούν ως εξής:
1. Οι συντάξεις του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 21−12−2015 αντί της 4−1−2016.

2. Οι συντάξεις των λοιπών ασφαλιστικών οργανισμών θα καταβληθούν στις 23−12−2015 αντί της 30−12−2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …