Aπό την Πάτρα ο νικητής στο ΤΖΟΚΕΡ!!!-Στα Βραχνέικα το τυχερό δελτίο(VIDEO)

tzoker-656x410

Νεότερη Ενημέρωση Dec 14, 2015 -  08:08

Από την πρωτεύουσα της Αχαίας την Πάτρα, προέρχεται το τυχερό δελτίο του τζ'όκερ με τα 15,5.000.000 ευρώ, που παίχθηκε σε πρακτορείο στα Βραχνέικα Πατρών. Ήταν ένα έτοιμο δελτίο αξίας 2,5 ευρώ, από το πρακτορεία της Όλγας Κόρδα στα Βραχνέικα Αχαΐας στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Όπως, ανέφερε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου στο Mega, το δελτίο των 2,5 ευρώ ήταν από τα «έτοιμα», αυτά δηλαδή που είναι προσυμπληρωμένα από το πρακτορείο για όσους παίκτες θέλουν μεν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά με την επιλογή των αριθμών «έτοιμη». «Αυτά τα νούμερα ήταν της μηχανής», είπε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου.

Αρχική Ενημέρωση Dec 13, 2015 - 22:26

Επιτέλους μετά από 16 κληρώσεις, βρέθηκε νικητής στο Τζόκερ, το οποίο παίχτηκαν περισσότερα από 12.000.000 στήλες, αυξάνοντας τα κέρδη στα ταμεία του ΟΠΑΠ, αφού όλη η χώρα ζούσε στο ρυθμό των 15,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ομεγάλος νικητής από αυτή τη στιγμή είναι πολυεκατομμυριούχος.

Oι μαγικοί αριθμοί: 

10, 27, 28, 31, 38

Αριθμός Τζόκερ: 3

Επίσης πέντε ακόμη παίχτες, θα πάρουν από 196.000 ευρώ έκαστος, καθώς βρήκαν τους πέντε τυχερούς αριθμούς, αλλά όχι το Τζόκερ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …