7.500 οι αιτήσεις δανειοληπτών εκκρεμούν στο Ειρηνοδικείο Πάτρας(VIDEO)

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙς

7.500 αιτήματα δανειοληπτών της Πάτρας εκκρεμούν στο Ειρηνοδικείο με πολλά από αυτά να έχουν πάρει ημερομηνία τακτικής δικάσιμου, για μετά από 6 και 7 χρόνια!

Το 70-80% αυτών των αιτημάτων αφορά την δικαστική διευθέτηση στεγαστικών δανείων πρώτων κατοικιών, αλλά αν εκδοθεί σε 7 χρόνια η υπόθεσή τους, το σίγουρο είναι ότι η όποια απόφαση υπάρξει δεν θα τους βοηθήσει για να σώσουν τα σπίτια τους.

Οι δανειολήπτες αυτοί στις επόμενες ημέρες θα λάβουν τα ειδοποιητήρια των τραπεζών, για να εμφανιστούν ως συνεργάσιμοι και να προβούν σε ρυθμίσεις, αλλά όπως τόνισε κατηγορηματικά μιλώντας στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου στην εκπομπή της "Καφές και Εφημερίδα" στο Ράδιο Γάμμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Πάτρας Τάσος Νικολαδάκης, το μόνο που οφείλουν να κάνουν όσο έχουν πάρει σειρά εκδίκασης της υπόθεσης τους είναι μόνο να επικαιροποιήσουν τα δάνεια τους και να παραμείνουν σε ομηρία, στο πλαίσιο του νόμου του περασμένου Αυγούστου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …