Αποτελέσματα προκηρύξεων ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων(Σταδιακά)

egasia_apotelesmata
Άρχισαν σταδιακά να αναρτώνται στη Διαύγεια και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Τρικκαίων, τα ονόματα των επιτυχόντων τριών προκηρύξεων για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), στις οποίες είχαν υποβληθεί περισσότερες από 380 αιτήσεις ανέργων, με κατάθεση των δικαιολογητικών μόνο στον Δήμο, για την κάλυψη των θέσεων.
Σε πρώτη φάση αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα μοριοδότησης και οι επιτυχόντες για μία εκ των τριών προκηρύξεων που αφορά 7 ειδικότητες των κατηγοριών Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Συνολικά και στις τρεις προκηρύξεις, οι θέσεις ήταν 46 για τα δύο ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ “Ήφαιστος” που φιλοξενεί παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, ενώ οι προβλεπόμενες θέσεις αφορούσαν στις ειδικότητες εκπαιδευτικού, διδακτικού και καλλιτεχνικού προσωπικού.
Για την προκήρυξη 15 θέσεων στο ΚΔΑΠ “Ήφαιστος”, είχαν υποβληθεί 232 αιτήσεις, ενώ για τις άλλες δύο προκηρύξεις των ΚΔΑΠ, υποβλήθηκαν 154 αιτήσεις για τις 31 προβλεπόμενες θέσεις.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα των προκηρύξεων, θα ακολουθήσει η υποβολή ενστάσεων επί των πινάκων που έχουν καταρτιστεί και οι οποίοι, μέσω της Διαύγειας, αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr). Να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις των θέσεων έχουν ως ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου 2016.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …