Την εξισωτική αποζημίωση πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

opekepe-800x480

Από σήμερα θα αρχίσουν να πιστώνονται σταδιακά οι λογαριασμοί των δικαιούχων αγροτών, με τις εξισωτικές αποζημιώσεις παλαιότερων ετών, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι ενισχύσεις καταβάλλονται στους δικαιούχους, στο ακέραιο, χωρίς καμία μείωση ή παρακράτηση, με πίστωση των τραπεζικών τους λογαριασμών. Δεν πραγματοποιείται καμία πληρωμή αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διοικητικοί και επιτόπιοι έλεγχοι επιλεξιμότητας, όπως αναφέρεται στο άρθρο 6 της παρούσας.
Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί αγγίζει τα 200 εκατ. Ευρώ και αφορούν, 10 εκατ. ευρώ για τα έτη 2008 ως 2013, 100 εκατ. ευρώ για το 2014 και 80 εκατ. ευρώ από την προκαταβολή για την εξισωτική του 2015.
Οι πληρωμές των δικαιούχων, πραγματοποιούνται έως τις 31 Δεκεμβρίου του ημερολογιακού έτους που έπεται του υπό εξέταση έτους εφαρμογής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …