Στο ρυθμό των 14 προσλήψεων ο Δήμος Κρωπίας

gymnastes-ergasia-45646
Το ΝΠΔΔ "ΣΦΗΤΤΟΣ" του Δήμου Κρωπίας ανακοινώνει ,ότι θα προσλάβει ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ βάσει της υπ'αριθ. 181/2015 με ΑΔΑ: 7ΖΟΥΟΚΥΓ-ΔΚΡ Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ για οκτώ (8) μήνες με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και με ωριαία αντιμισθία προκειμένου, να λειτουργήσουν τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού.
Τα Προγράμματα αυτά υλοποιούνται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έως και τις 31/07/2016 και με συνολικό αριθμό προσληφθέντων 14 Γυμναστών - Γυμναστριών.
Ειδικότητες:
Τρεις (3) Γυμναστές - στριες με Ειδικότητα «Κολύμβηση».
Δύο (2) γυμναστές - στριες με ειδικότητα «Καλαθοσφαίριση»,
Δύο (2) γυμναστές - στρια με ειδικότητα «Ενόργανη Γυμναστική»
Ένας (1) γυμναστής-στρια με ειδικότητα «Κλασσικό Αθλητισμό»
Ένας (1) γυμναστής - στρια με ειδικότητα «Ποδόσφαιρο»,
Ένας (1) γυμναστής - στρια με ειδικότητα «Αναψυχή Κλειστών Χώρων»,
Ένας (1) γυμναστής - στρια με ειδικότητα «Πετοσφαίριση»,
Ένας (1) γυμναστής - στρια με ειδικότητα «Παραδοσιακοί Χοροί»,
Ένας (1) γυμναστής - στρια με ειδικότητα «Συγχρονισμένη Κολύμβηση».
Σε περίπτωση μη προσέλευσης Υποψηφίου, όπου έχει δηλωθή ένα(1) άτομο σε μία Ειδικότητα δύναται, να επιλεγή υποψήφιος- επιλαχών από άλλη Ειδικότητα.
Ειδικά Τυπικά Προσόντα :
Πτυχιούχοι Καθηγηταί Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με την ανάλογη Ειδικότητα, όπου αυτό απαιτείται.
Η μοριοδότηση θα γίνει σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» με τις διατάξεις της ΚΥΑ, (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2431/Β711-11-2015) με ΑΔΑ: ΩΟΩ74653Π4-ΠΟΡ.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
Ο αριθμός των προσληφθέντων οφείλει να είναι σύμφωνος με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με Χρονική διάρκεια μέχρι 31-07-2016. Εγκρίσεις Γενικών & Ειδικών Προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με τα υπ. αριθ. Πρωτ.:ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ/323194/19278/1465/908 και με Α.Δ.Α. ΩΖΔΩ4653Π4-ΤΟ1 και αριθ πρωτ.: ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ/323762/19328/1468/909 και Α.Δ.Α. 7ΝΒΓ4653Π4-Β3Η αντίστοιχα έγγραφα.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι :
1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής.
2. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η Προϋπηρεσία στα Προγράμματα, η Επιμόρφωση μέσω Σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου Πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή Ειδικότητας κλπ.
3. Δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο Βιογραφικό Σημείωμα.
4. Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία στην Αίτηση και στο Βιογραφικό είναι αληθή.
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται: Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής . Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την Υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
6. Φωτοαντίγραφο Πτυχίου Φυσικής Αγωγής, Ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου, διδακτορικού τίτλου ή ισοτίμου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της πράξης αναγνώρισης.
7. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.
8. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
9. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν Προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του Κύριου Φορέα Ασφαλιστικής κάλυψης (Μισθολογικές Καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων Ασφαλιστικών Ταμείων) ή Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία Φορολογικού χαρακτήρα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Α' Παιδικού Σταθμού ΝΠΔΔ «ΣΦΗΤΤΟΣ» του Δήμου Κρωπίας (Δ/νση : Βασιλείου Αδάμ 06, Γραφείο Α' Παιδικού Σταθμού στη κ. Ζωή Γιαννάκη, τηλ. 210 6623810 ), κατά τις ώρες 08:30 έως 14:00, από την επομένη της Δημοσίευσης στις Εφημερίδες και για δέκα (10) ημέρες.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …