Νίκη των εργαζομένων στη Γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη»-Ανάκληση απολύσεων

ροδοπη

Ο αγώνας δικαίωσε τους εργαζόμενους στη Γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη» στην Ξάνθη, που πέτυχαν την αναστολή των απολύσεων συναδέλφων τους και την επαναπρόσληψη τους, με δέσμευση δεσμεύσεις του διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Μ. Σαράντη.
Αμέσως με γενική συνέλευση αποφάσισαν την διακοπή των υπό εξέλιξη κινητοποιήσεων τους τονίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Το σωματείο, μέχρι την επαναπρόσληψη και του τελευταίου απολυμένου που θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, παραμένει σε εγρήγορση, σε περίπτωση που αθετηθούν οι δεσμεύσεις ώστε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις.
Καλούμε τον ξανθιώτικο λαό στη συνέχιση της συμπαράστασης που έχει δείξει μέχρι στιγμής με κάθε τρόπο μέχρι την επιστροφή και του τελευταίου απολυμένου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …