24ωρη απεργία λόγω απολύσεων στην «Forthnet»

Forthnet

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα δώσουν οι εργαζόμενοι της «Forthnet» στην δική τους απάντηση στην διοίκηση της εταιρείας, που ετοιμάζεται για απολύσεις και εργασιακή αβεβαιότητα, όπως καταγγέλλει το Σωματείο με την παρακάτω ανακοίνωσή του:

"Το Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet - Netmed» χαιρετίζει τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην τελευταία στάση εργασίας και στη Γενική Συνέλευση.

Ήταν μια σκληρή αναμέτρηση που μας γεμίζει εμπειρία και φανερώνει το δρόμο για τη συνέχεια. Μας θέλουν απροστάτευτους, χωρίς ΣΣΕ, εγκλωβισμένους στις ουρές του ΟΑΕΔ και τη μόνιμη ανασφάλεια. Μας θέλουν ανοργάνωτους και διασπασμένους, χωρίς σωματεία. Να τους αναγκάσουμε σε υποχώρηση. Να οργανωθούμε. Να υπερασπίσουμε τη ζωή μας!».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …