Διατηρεί την εργασία του το προσωπικό του ΦΟΣΔΑ Θεσσαλονίκης

dikastirio_

Παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους τον Φεβρουάριο και έκδοση της απόφασης, οι 125 εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, τους οποίου ο φορέας θέλει να διώξει, έως ότου ελεγχθεί η νομιμότητα της τροπολογίας, για παράταση της σύμβασης τους μέχρι το τέλος του 2016.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν αποδέχθηκε την αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής που είχε υποβάλει ο ΦΟΣΔΑ, ζητώντας να λάβει εντολή από το δικαστήριο ώστε να του δοθεί η δυνατότητα μη παράτασης των συμβάσεων.
Ο πρόεδρος υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου, έδωσε αντίθετα εντολή να παραμείνουν οι 125 εργαζόμενοι στα καθήκοντά τους, έως ότου κριθεί οριστικά τον προσεχή Φεβρουάριο η υπόθεση, οπότε έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέοι και συνδικαλισμός

Η γενιά που μεγαλώνει με την τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα έχει την ικανότητα να …