ΟΑΕΔ: Ελάτε Facebook να γίνουμε... φίλοι

oaed
Σε μια προσπάθεια να αλλάξει ρότα, όπως έλεγε κι ένα παλιό σύνθημά του, και να διευρύνει τις δυνατότητες επικοινωνίας με ανέργους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φορείς, αλλά και να προβάλει μια πιό φιλική και σύγχρονη εικόνα προς την κοινωνία, ο ΟΑΕΔ επεκτάθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).
Ο Οργανισμός δημιούργησε λογαριασμό στο Facebook, η οποία θα είναι στη διάθεση του κοινού από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Εκεί θα αναρτώνται όλες οι πληροφορίες του Οργανισμού για τις παροχές του, τα προγράμματα απασχόλησης και εκπαίδευσης, αλλά και ειδήσεις για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και τη λειτουργία των εκπαιδευτικών του μονάδων.
Ο ΟΑΕΔ σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το νέο χώρο δημόσιας προβολής του ΟΑΕΔ (https://www.facebook.com/oaed.gr) και να δικτυωθείτε με τον Οργανισμό στην νέα εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας.
«Ας γίνουμε… φίλοι», είναι η μάλλον ενοχική κατάληξη της σχετικής ανακοίνωσης του Οργανισμού.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …