Οι γιατροί του Πειραιά δίπλα στους δικαιούχους της Κάρτας Αλληλεγγύης

aporoi1
125 Ιατροί, 14 Διαγνωστικά Κέντρα και 39 Οδοντίατροι ανταποκρίθηκαν θετικά για να μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα στήριξης των δημοτών της περιφέρειας Πειραιά μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης, μία πρωτοβουλία των γιατρών του Πειραιά, οι οποίοι όπως ανακοίνωσαν:
"Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα συμπληρώνεται και θα ανανεώνεται κάθε 1η και 15η του μήνα, ενώ για την ενημέρωση συναδέλφων και κοινού, τα ονόματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΣΠ (www.ispeiraias.gr).
Επίσης θα υπάρχουν έντυποι κατάλογοι στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (Αγ. Κων/νου 5 - 7ος όροφος στον Πειραιά - δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο). Σε επόμενη φάση, οι κατάλογοι θα κοινοποιούνται στους Δήμους της περιοχής ευθύνης του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, καθώς και σε όσους ιστότοπους επιθυμούν να τους αναρτήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι είτε επαγγελματίες υγείας είτε ευάλωτοι οικονομικά πολίες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Τηλέφωνα 210-4178775 & 41706520, ώρες 8:00 έως 14:00, mail: info@ispeiraias &; iatrikospeiraia@gmail.com"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …