ΠΑΣΟΚ:Συγκέντρωση τροφίμων για τα παιδικά χωριά SOS και την Κιβωτό του Κόσμου

pasok_2_medium

Ο τομέας εθελοντισμού και κοινωνικών κινημάτων του ΠΑΣΟΚ, γωνστοοιεί ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας, προκειμένου να προσφερθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στα Παιδικά χωριά SOS

"Αποτελεί η πρωτοβουλία μας αντίδοτο στην πολύπλευρη και δομική κρίση που βιώνει ο Ελληνικός λαός και η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια ειναι ο εθελοντισμός. Στο πλαίσιο αυτό και με κεντρικό σύνθημα "κοίταξε τον άνθρωπο μέσα σου, στήριξε τον άνθρωπο δίπλα σου" καλούμε  τους φίλους του κινήματος να συμβάλλουν στην συλλογή τροφίμων.

Τα τρόφιμα για το λεκανοπέδιο της Αττικής θα συγκεντρώνονται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χαριλάου Τρικούπη 50, στο ισόγειο , καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έως και την 15η Ιανουαρίου 2016.

Στην περιφέρεια, θα επιλέξουν οι κατά τόπους Ν.Ε. τον τόπο συγκέντρωσης καθώς και τον τρόπο διάθεσης ανάλογα με τις ανάγκες κάθε Νομού."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …