Δήμαρχος στο αυτόφωρο για μη καταβολή Δώρου Χριστουγέννων

DVRO XRISTOYG

Στο αυτόφωρο κατέληξε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλη Βουρνού, για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων, μετά την μήνυση που υπέβαλλαν ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου, Γιάννης Ζαφείρης, καθώς και ο ηθοποιός του περιφερειακού θεάτρου, Γιώργος Παυλιδάκης.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου δεν άσκησε ποινική δίωξη κατά του δημάρχου και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ασκηθεί δίωξη ή να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Προσήλθε μόνος του μόλις ενημερώθηκε για τη μήνυση και δεν συνελήφθη,  δίνοντας κατάθεση στην οποία υποστήριξε ότι για τον κ. Παυλιδάκη εκκρεμεί ένταλμα πληρωμής μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Για τον κ. Ζαφείρη ανέφερε ότι λόγω της ένταξής του στο ενιαίο μισθολόγιο και των απαραίτητων προς τούτο διαδικασιών από την επίτροπο, ήταν αδύνατη η καταβολή δώρου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …