Επέλαση ψύχους από....παραμονή Πρωτοχρονιάς

xionia_kakokairia

Θέμα μερικών 24ωρων είναι η επέλαση του χιονιά, για τον αποχαιρετισμό του 2015 που μας έκαψε από μέτρα και λιτότητας και την υποδοχή του 2016, που αναμένεται να είναι ένας χρόνος πολύ-πολύ δύσκολος.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως αλλάζει ριζικά ο καιρός ειδικά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά, με τον υδράργυρο να υποχωρεί ακόμα και κατά 12 βαθμούς Κελσίου, φτάνοντας μόλις στους 6, ενώ σε πολλές περιοχές θα κινηθεί υπό του μηδενός.
Οι δορυφορικές εικόνες που επεξεργάζονται οι επιστήμονες δείχνουν ένα χαμηλό βαρομετρικό να καλύπτει τα Ηπειρωτικά της χώρας που θα φέρει Τετάρτη με Πέμπτη χιονοπτώσεις στα ορεινά και ίσως και πιο χαμηλά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2024-2025. Αιτήσεις δικαιούχων

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται …