Αμετακίνητοι έξω από το υπουργείο οι πενταμηνίτες κοινωφελούς απασχόλησης

5minites-yp-ergasias-690x400

Εξακολουθούν να ζουν στο κρύο, με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών προ των πυλών, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των Δήμων, που έγιναν σκηνίτες εδώ και δύο εβδομάδες και έχουν κατασκηνώσει έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το πεζοδρόμιο εάν δεν δικαιωθούν όπως υποστηρίζουν, ως προς το αίτημά τους για παράταση της σύμβασής τους και μονιμοποίησή τους γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Μαζί τους στον αγώνα τους βρίσκονται και τα μέλη των οικογενειών τους που τους υποστηρίζουν σε κάθε βήμα τους, αφού μετά την απόλυσή τους, οι περισσότερες οικογένειες επέστρεψαν στο μηδενικό εισόδημα.
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα το υπουργείο εργασίας, κάνει πως δεν υπάρχουν και ούτε τους κοιτάζουν ο υπουργός και η αναπληρώτρια υπουργός κατά την είσοδο και έξοδο τους από το κτίριο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …