Εργαζόμενη απολύθηκε γιατί έδωσε φαγητό σε παιδάκι που δεν είχε λεφτά (VIDEO&ΦΩΤΟ)

official_d670

Η έκκληση μιας μικρής μαθήτριας ότι δεν είχε χρήματα για το φαγητό αλλά πεινούσε και η απόφαση εργαζόμενης να μην την αφήσει νηστική, της στέρησε την δουλειά της, στο πλαίσιο μιας πολύ σκληρής πολιτικής που εφαρμόζει γυμνασίου στο Άινταχο των ΗΠΑ, αδιαφορώντας τόσο για τα αισθήματα των εργαζομένων της σχολικής καντίνας, όσο και για τα απιδιά που μπορεί να πεινάνε.
Όπως κατήγγειλε η πρώην πια εργαζόμενη Dalene Bowden, παρότι επιχείρησε να πληρώσει το φαγητό της μικρής, η διεύθυνση το αρνήθηκε και αφού την έθεσε σε παραδειγματική αργία από το πόστο της στην συνέχεια της έδειξε την πόρτα της εξόδου, κατηγορώντας την μάλιστα και για κλοπή...

Σύμφωνα με την Idaho State Journal, η Bowden, εργαζόταν τρία χρόνια με το σχολείο της περιοχής, τέθηκε σε προσωρινή αργία, στις 15 Δεκεμβρίου και έλαβε την επιστολή απόλυσης της υπογεγραμμένη από την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της District 25, Susan Petit.

CW6SjElUQAEYPqV-e1451037486349

Από την πλευρά η σχολική περιφέρεια, επανέλαβε τον κανονισμό με τον οποίο λειτουργεί ο οποίος είναι εξευτελιστικός για τους μαθητές και τους γονείς που δεν έχουν πληρώσει εγκαίρως τα γεύματα των παιδιών τους, αφού όταν οι κηδεμόνες ενός μαθητή που έχει υπερβεί το όριο χρέωσης των 11 δολαρίων εβδομαδιαίως, οι εργαζόμενοι που σερβίρουν έχουν εντολή να πάρουν το πλήρες γεύμα του παιδιού και να το πετάξουν στα σκουπίδια, μπροστά στους συμμαθητές του, για να τον «τιμωρήσουν».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Ποιοι θα έχουν από φέτος πλήρη απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος - Σε ποιους δεν …