Κέντρα Ενημέρωσης Δανειοληπτών ιδρύονται φέτος

pleistirasmoi-katasxeseis-ofeiles-dimosio-570-800x530

Συνολικά τρεις είναι με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια, οι εταιρείες, που κλήθηκαν να υποβάλλουν προσφορές για την λειτουργία των Κέντρων Ενημέρωσης Δανειοληπτών.

Πρόκειται για τις GRANT THORNTON ΑΕ, ΑΚΡΩΝΥΜΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και ΕΤΑΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η τελική επιλογή του αναδόχου θα πραγματοποιηθεί με αιτιολογημένη απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π., ύστερα από γνωμοδότηση τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης προσφορών που θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό.

Η κατάθεση των προσφορών των ενδιαφερομένων, με ισχύ τουλάχιστον 4 μηνών, θα πραγματοποιηθεί στις 8-1-2016 και ώρες από 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ., στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα», Θεοφιλοπούλου 18 και Μεναίχμου, Τ.Κ. 11743, 1ος όροφος, Γραφείο πρωτοκόλλου.

Η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών θα πραγματοποιηθεί ώρα 12.30 στην ίδια διεύθυνση, την ίδια μέρα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τελικός Euroleague Final Four 2024. Ώρα, κανάλι τηλεόρασης

Ο τελικός Euroleague Final Four 2024 (Basket) θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στη …