Ασύλληπτο:Κλήρωσαν ως δώρο σε δημοτικό....Εργαζόμενη

katharistria-620x320

Πρωτοφανές για την αξιοπρέπεια κάθε εργαζόμενου, ακόμα και από μη ευρωπαική χώρα, η είδηση που έγινε γνωστή για κλήρωση εργαζόμενης ως δώρο σε παιδί της Α΄ δημοτικού, με την ηγεσία του υπουργείου παιδείας της Κύπρου, του διευθυντή του σχολείου και της Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης, ακόμα να μην έχουν καθαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, στη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση του Συνδέσμου Γονέων στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αρραδίπου, μεταξύ των δώρων που κληρώθηκαν ήταν και μία αλλοδαπή οικιακή βοηθός.

Το συμβάν δημιούργησε έντονες αντιδράσεις ενώ δεν υπήρξε μέχρι αυτή τη στιγμή επίσημη αντίδραση από το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, το οποίο δεν είχε γνώση του γεγονότος αφού οι Σύνδεσμοι Γονέων δεν έχουν οποιαδήποτε οργανική σχέση με το υπουργείο.

Το τραγικότερο όλων είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται σε κυπριακά ΜΜΕ, η κλήρωση με το «ίδιο δώρο» είχε γίνει και πέρυσι!!!

Ο μαθητής που κέρδισε το «δώρο» απογοητεύθηκε καθώς άλλοι συμμαθητές του κέρδισαν παιχνίδια. Οι γονείς του δεν έχουν αποφασίσει αν θα αξιοποιήσουν τον λαχνό που περιλαμβάνει τη καταβολή των εξόδων για εργοδότηση οικιακής βοηθού από το εξωτερικό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση διασύνδεσης POS για επιχειρήσεις με ασύμβατα συστήματα

Παράταση διασύνδεσης POS για επιχειρήσεις με ασύμβατα συστήματα. ΑΑΔΕ: Παροχή επιπλέον χρόνου στη διασύνδεση για …